Про це повідомляє прес-центр командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Зазначається, що декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку.

«Після чого, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, цивільні особи приїхали на автомобілі марки BMW до військового об'єкту, де висловлювалися на адресу військових нецензурною лайкою та поводилися агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що усі вказані військовослужбовці були тверезі.

Також повідомляється про тілесні ушкодження як військовослужбовців, так і цивільних осіб.

Матеріали передано до правоохоронних органів.

Щодо зазначеного факту командуванням Військово-морських сил ЗС України та Військовою службою правопорядку проводяться службові перевірки. Юридична оцінка буде надана компетентними правоохоронними органами, після чого винних осіб буде притягнуто до відповідальності, наголосили у прес-центрі.

Як зазначили в поліції Херсонської області, бійка сталась в ніч на 9 березня.

До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що її 20-річного сина побив невідомий біля одного з розважальних закладів у с. Нова Збур’ївка.

Поліцейські попередньо встановили, що за вказаною адресою сталася бійка, в результаті якої невідомі у камуфляжній формі нанесли потерпілому ушкодження.  

«Слідством відпрацьовується версія про можливу причетність до даного кримінального правопорушення військовослужбовців військової частини, яка дислокується у с. Нова  Збур’ївка», – йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». 

ІА "Вголос": НОВИНИ