Про це інформує УНН.

«Наш рух прихильний ліквідації ядерних озброєнь, і ми вважаємо, що цей історичний саміт — випадає лише раз в покоління, шанс посприяти зміцненню миру і ядерному роззброєнню. Нобелівська премія миру включає і грошову винагороду, і ми пропонуємо використовувати ці кошти для покриття витрат з проведення саміту з тим, щоб підтримати мир на Корейському півострові», – зазначив в поширеній заяві член міжнародної координаційної групи ICAN Акіра Кавасакі.

Нагадаємо, американські чиновники, які працюють над плануванням саміту президента Трампа з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином у Сингапурі, ламали голову над проблемою – хто заплатить за готель Кіма.

Як писав «Вголос», Трамп оголосив у п'ятницю, що зустріч запланована на 12 червня, покінчивши з невизначеністю після того, як минулого тижня зустріч була скасована. Трамп оголосив саміт після зустрічі, що тривала більше години в Овальному кабінеті з «правою рукою» північнокорейського лідера Кім Йонг Чолом, який доставив особистий лист від Кім Чен Ина.

«Ми будемо 12 червня – ми будемо в Сингапурі. Це буде початком, – сказав Трамп журналістам, додавши: – Я думаю, що остаточно ми досягнемо дуже позитивного результату».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ