Мобільні оператори «Vodafone Україна», «Київстар» і Lifecell заявили про готовність працювати в умовах воєнного стану. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна«.

»Мережа мобільного та фіксованого зв'язку «Київстар» працює в звичайному режимі, й у абонентів немає приводу для неспокою. Якщо будуть якісь зміни в порядок та умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам«, — заявили в прес-службі »Київстару«.

У прес-службі »Vodafone Україна« також підтвердили готовність забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, уточнивши, що перебоїв у роботі мережі в понеділок не спостерігається.

У прес-службі Lifecell зазначили, що згідно зі законодавством, обов'язком операторів є забезпечення повної готовності своїх мереж до роботи в умовах воєнного стану.

»Lifecell готовий забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, в тому числі можливість оповіщення абонентів. Однак точно сказати про те, що зміниться в роботі компанії і як це відіб'ється на абонентах, можна буде тільки після схвалення указу Президента Верховною Радою", — заявили в прес-службі lifecell.

Нагадаємо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Також Росія захопила три українські військові катери.

Весь склад ВМС підняли за тривогою, всі кораблі виходять у море.

Рада національної безпеки й оборони на засіданні, що почалося після півночі 26 листопада, підтримала рішення про впровадження воєнного стану в Україні на 60 діб.

Петро Порошенко пропонує ВРУ розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

Представник Порошенка в Криму заявив, що поранених українських моряків вивезли до Москви. Денисова ж каже, що вони в Керчі.

Захоплені прикордонниками ФСБ РФ українські кораблі прибули до Керчі.

ІА "Вголос": НОВИНИ