Відповідне повідомлення дівчина залишила на сторінці своєї матері у мережі.

«Скільки добра мене переповнює, не пояснити,скільки чудових людей поруч!!! Я місяць тому вперше прочитала коментарі і, чесно, розплакалася від добрих слів, а ось прочитання неадекватних припущень «Шерлоків Холмсів» мене вперше за весь час розвеселило. Я так щиро сміялася і була вдячна цим людям з низьким рівнем IQ. Стільки ролей мені приміряли: і агент, і жінка з низькою соціальною відповідальністю і ... правда, сама не очікувала, що після трьох місяців в лікарні я так скучила за станом на душі від емоцій сміху. Яке ж це класне відчуття!» - зазначила модель.

Також жінка пояснила, що поліція досі не віддала її телефон, планшет та ноутбук.

Разом з тим, Целовальникова порадила цінувати кожен день:

«Ми вважаємо нудним побутом те, що насправді є прекрасними можливостями! Я ось посміхаюся, жартую тут періодично, а зробити те, що ви робите в буденності легко, для мене є колосальною працею (з поламаною ногою і рукою особливо активним не будеш). В думках щодня такий мозковий штурм і переоцінка цінностей ... Як же хочеться донести вам, щоб ви не сумували через дрібниці».

Нагадаємо, 8 вересня 2017 року у центрі Києва поблизу з Бесарабського ринку стався вибух Toyota Camry з грузинськими номерами. В авто перебували троє людей. Внаслідок інциденту загинув чоловік. Поліція встановила, що ним виявився громадянин Грузії Тимур Махаурі. Силовики пов'язують його з чеченськими колами. 2017 року його затримували в Києві за незаконне зберігання зброї, однак чоловіка звільнили через угоду зі слідством. 

Також внаслідок інциденту постраждали жінка та дитина.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст 115 ККУ - умисне вбивство, скоєне суспільно небезпечним способом. За попередньою інформацією правоохоронців, вибуховий пристрій був закладений у транспортний засіб. 

ІА "Вголос": НОВИНИ