38-річна Брук Крюс і його 32-річний бойфренд Вільям Хен були звинувачені в змові з метою здійснення вбивства Савани Грейвінд, яка перебувала на восьмому місяці вагітності, повідомляє The New York Post.

22-річна Грейвінд пропала 19 серпня після відвідування квартири Крюс в Норт-Фарго, Північна Дакота. За словами її батьків, після візиту до сусідки вона перестала відповідати на їхні дзвінки.

Через вісім днів після зникнення, тіло Грейвінд було знайдено в пластиковому мішку в Ред-Рівер. Поліція не стала оприлюднювати деталі того, як вона загинула.

Жителі містечка назвали пару «мисливцями за ембріонами», які насильно забрали дитину.

«Саванна стала жертвою жорстокого акту розпусти», – сказав начальник поліції міста.

Спочатку Крюс розповіла поліції, що вона запросила Грейвінд в гості 19 серпня, і навчила її, як самостійно спровокувати перейми і народження дитини, пробивши міхур з водами.

За її словами, через два дні Грейвінд знову прийшла до неї в гості і віддала Крюс новонароджену дівчинку.

Але Хен розповів правоохоронцям, що повернувшись додому 19 серпня, він побачив свою дівчину, яка  відчищала ванну від крові. Хен стверджував, що Крюс показала йому новонароджену дитину і заявила: «Це наше дитя. Це наша сім'я ».

Крюс в результаті зізналася, що насильно відібрала дитину, що призвело до смерті Грейвінд.

Під час обшуку поліція виявила в її будинку новонароджену дівчинку, вона здорова і абсолютно не постраждала.

Крюс і Хен були взяті під варту і звинувачуються в змові з метою скоєння викрадення і надання неправдивої інформації поліції, а також у вбивстві.

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ