Там нардеп здав аналізи для визначення вмісту алкоголю та наркотиків у організмі.

«Прибувши до Івано-Франківська, я зразу ж в місцевому наркодиспансері пройшов повне медичне обстеження і здав аналізи крові та сечі на вміст алкоголю і наркотичних речовин. Результат негативний. Не вживав ані алкоголю, ані тим паче наркотиків!» – пише Мосійчук у соцмережі.

Також нардеп заявив, що позиватиметься проти Капліна за образу честі і гідності. Вартість образи – 1 млн грн:

«Вирішив звернутися з судовим позовом про захист честі і гідності до народного депутата від БПП Сергія Капліна. Ціну позова визначу в один мільйон гривень, які після перемоги в судовому процесі розподілю між дитячими будинками рідної Полтавщини. Справа в тому, що ця шавка Льовочкіна і Фірташа звинувачує мене, що сьогодні під Печерним судом під час нашої сутички я був в стані алкогольного сп'яніння. Це абсолютна і цинічна брехня!!!»

 

Як уже писав «Вголос», сьогодні, 18 липня, під Печерським судом сталася сутичка між депутатами від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком і представником БПП Сергієм Капліним. Там Печерський суд мав розглянути подання НАЗК щодо Олега Ляшка. НАЗК звинувачує його у поєднанні виконання депутатських функцій із роботою головним редактором газети «Політика». Мосійчук стверджує, що газета не виходить «вже близько 10 років». У своїй декларації Ляшко задекларував 33,33% корпоративних прав на ЗАТ «Редакція газети «Політика».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ