[media=133951,133952,133953,133954,133955,133956] 

Відповідна інформація та світлини зі «свята» містяться на сторінці єпархії у мережі інтернет.

Повідомляють, що 7 серпня до села Онишківці на «святкування» прибуло 22 хори недільних шкіл.

Участь у «заході» взяв митрополит Рівненський і Острозький Варфоломій, єпископ Дубенський Пимен, ігуменя Михаїла та почесні гості з Києва, Дніпропетровщини, Львівщини та Полтавщини.

«Фестиваль переможців не визначає. Дітям просто надається змога показати свої таланти, почути інших, а потім і самим, за прикладом своїх одноліток, прагнути вищих результатів», - зазначено на сайті єпархії.

Учасників «заходу», згідно з інформацією, було близько 600.

На цьому ж сайті єпархії опубліковано цілу книгу розповідей про «неканонічних розкольників» з УПЦ Київського патріархату.

Нагадаємо, 28 липня патріарх Філарет на церемонії до 1030-й річниці Хрещення Русі сказав, що Помісний собор одноголосно підтримав автокефалію української церкви одразу після проголошення незалежності України 25 років тому. Цього дня Києві пройшла багатотисячна хода УПЦ КП з нагоди 1030-річчя хрещення Русі. Під час урочистостей виступили президент України Петро Порошенко та очільники церков.

Разом з тим, заступник голови Адміністрації президента Ростислав Павленко наголосив, що рішення щодо автокефалії УПЦ уже ухвалено.

ІА "Вголос": НОВИНИ