З’ясувалися нові подробиці автотрощі у Кривому Розі, яка вразила всю країну. До журналістів потрапили унікальні кадри першого допиту водія Mazda Олександра Волкова, йдеться в сюжеті ТСН.

На знятих кадрах поліцейські розмовляють із чоловіком, який визнає, що їхав на миготливий жовтий сигнал світлофора. Камера повертається – і за кілька метрів можна побачити розтрощену маршрутку. Також на відео є точний час, коли тривав допит – це буквально п’ять хвилин після катастрофи.  «Я їхав звідси, подивився, жовте світло блимає, але я її не бачив», - говорить на відео чоловік.

Самого кермувальника суд напередодні вирішив заарештувати на два місяці, але Волкова досі не перевезли в слідчий ізолятор, бо на це не дали згоди лікарі, посилаючись на стан здоров'я онкохворого водія.  Його під конвоєм тримають у лікарні.

Нагадаємо, 20 квітня суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП у Кривому Розі.

Як писав «Вголос», вранці 17 квітня біля міськради у Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковик і автобус, який перевозив працівників компанії «АрселорМіттал». На перехресті у міську маршрутку врізався легковик Mazda, який, за словами свідків, намагався проїхати перехрестя на жовтий. Маршрутку відкинуло на зустрічну смугу, де її вдарив більший автобус, який перевозив робітників металургійного підприємства - він зупинився об дерево на узбіччі.

Спочатку повідомлялось, що у ДТП загинуло восьмеро людей, ще 18 осіб отримали травми різних ступенів, четверо з них – у реанімації. Проте згодом 18 квітня у лікарні померла від травм ще одна людина.

ІА "Вголос": НОВИНИ