Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після закінчення каденції не збирається переходити до роботи у приватному секторі.

Про це повідомляє ТСН.

«Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я продовжу дбати про успіх нашої великої держави і братиму на себе ту роль, яка буде потрібна і необхідна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал», - наголосив Гройсман.

Гройсман не назвав конкретних посад чи установ, але окреслив сферу діяльності, на якій збирається зосередитись.

Він наголосив, що однією з найголовніших справ його професійного життя і надалі лишатиметься децентралізація.

«Саме ця реформа вже дала можливість змінити життя в багатьох громадах країни, але в майбутньому важливо не зупинятись, не забувати про людей, які живуть в своїх селах, селищах і містах, які хочуть мати достатні повноваження і фінансові ресурси. Ми маємо і в подальшому це забезпечити», - зазначив очільник уряду.

Також прем'єр подякував всім за плідну співпрацю і допомогу у розбудові держави і зазначив, що «новий уряд прийматиме країну, яка і стабільна, і розвивається».

«Вже зовсім скоро у цей кабінет зайде новий прем'єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність вирішувати, як продовжувати будувати і розвивати країну. За своїм досвідом знаю, як це непросто. Хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі, і головне – успіху», - звернувся до наступника прем'єр.

Як писав "Вголос", чинний уряд України передає своїм наступникам казну з понад 130 мільярдів гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ