Президент Володимир Зеленський розповів про ціни на хліб, сир та вино, однак не знав, скільки коштує молоко.

Про це повідомляє Українська правда.

«Я дуже рідко ходжу до магазину. Дуже рідко. Ви знаєте, що у мене зарплата 20 тисяч гривень. І я, чесно кажучи, не п’ю молоко. Ну, я на забезпеченні держави знаходжусь», - сказав президент.

Зеленський зазначив, що не знає, скільки коштує молоко, бо не купує його, так як у його родині цей продукт не вживають. Однак розповів, що купує гречаний хліб, хоч і не часто.

«У нас ніхто не п’є молоко. Я не п’ю молоко. Я можу вам сказати про хліб – яку ціну я плачу. Я купую хліб гречаний, купую дуже рідко, бо мені не можна його їсти, купую – тут буде реклама – у Гудвайні. Знаю, що в цілому хліб коштує від 15 до 24 гривень, я купую від 25 до 30 гривень – там різний хліб», - розповів президент.

Глава держави зазначає, що ходить лиш в один магазин і купує там хліб, воду, вино та сир.

«А чому вам брехати і розказувати? Ще купую сир. Люблю дуже сир до вина. Сир купую – кілограм стоїть 58 гривень (ймовірно, президент говорив про 100 г – ред.)– це той сир, який я люблю. Я можу собі дозволити це купити», - пояснив він.

Коли один з журналістів запропонував Зеленському сходити у простий магазин, де купують продукти звичайні українці, президент вигукнув, що він звичайна людина, просто не п'є молоко.

Зеленський відзначив, що може запитати і журналіста про життя простих людей. Зокрема, про те, скільки у них є часу на своїх дітей. Президент відзначив, що своїм дітям наразі може приділити час тільки тоді, коли вони вже сплять.

«Тому чекати, що моя кар’єра пошатнеться, як у Бориса Джонсона (колишній мер Лондона, раніше в інтерв’ю не зміг назвати вартість пінти молока – ред.) вам дуже зарано», - підсумував Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський каже, що декриміналізацію марихуани можна розглядати після того, як українці будуть до цього готовими, а всі ризики буде усунено.

ІА "Вголос": НОВИНИ