Про це повідомляє сайт «МТС Україна».

«МТС Україна» повідомляє про підписання договору про продаж частини фіксованого бізнесу оператору «Vega». Компанія надавала на базі мережі, придбаної раніше у компанії «Комстар», послуги широкосмугового фіксованого доступу в Інтернет і фіксованої телефонії абонентам в Одеській області та Києві», − йдеться в повідомленні.

Як пояснили в компанії цю угоду, бізнес фіксованого Інтернет-доступу і телефонії для масового сегмента не є профільним для компанії.

«Напередодні активного будівництва 3G-мережі продаж фіксованого бізнесу дозволить «МТС Україна» зосередитися на основній діяльності − мобільному зв'язку, зокрема, на наданні послуг швидкісної бездротової передачі даних», − відзначили в компанії.

За умовами договору, «МТС Україна» обслуговуватиме абонентів фіксованого доступу в Інтернет до 30 квітня цього року, фіксованої телефонії − до 30 червня.

Як відомо, група «Vega» − один із найбільших недержавних операторів українського ринку фіксованого зв'язку. Входить до холдингу «СКМ» бізнесмена Ріната Ахметова.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ