Відео протесту сам Мухарський виклав у Facebook.

Артист вимагав, щоб його почув міністр юстиції Павло Петренко та представник Порошенка в Раді Ірина Луценко. Ці особи, за словами Мухарського, є "високими покровителями" його колишньої дружини Сніжани Єгорової, що дозволяє жінці обмежувати артистові доступ до дітей та затягувати справи у судах.

На роликові видно, як артист в спідній білизні прямує від авто до дверей суду. На вході Мухарський знімає білизну та прикривається аркушем паперу з написом "Петренко – гей, Почуй батьків!" .

"Голий, босий, роздягнений виконавчою службою я іду дорогою, якою ходив дуже багато разів. Три з половиною роки в Оболонському суді розглядається мій позов про призначення суми аліментів і побачення з дітьми,– розповідає Антін. – Я не відрікаюся від дітей, яких люблю і яких мені не дають бачити. Я не можу захистити свої права в суді, бо адвокати моєї дружини роблять все, щоб затягувалась справа. А судді кажуть: "У вашої дружини дуже високі покровителі". Я називаю цих покровителів. Це міністр юстиції Павло Петренко і представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко".

Як відомо, у Мухарського складні стосунки з екс-дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка, за словами шоумена, не дозволяла йому бачитися з дітьми останні 8 місяців.

 

 


 

ІА "Вголос": НОВИНИ