Новим редактором «Львівської газети» може стати Остап Дроздов. Принаймні його кандидатуру, за інформацією «Львівського порталу», активно лобіює депутат Львівської міської ради від БЮТ, власник кількох будівельних фірм Михайло Мужилівський.

За твердженням наших джерел, саме Мужилівський спричинився до звільнення з посади редактора «Львівської газети» Ігоря Гулика, після того як у виданні з’явилося кілька критичних публікацій про діяльність фірм «Архібуд» та «Будінвест», які входять у будівельний холдинг Мужилівського. Які аргументи навів Михайло Мужилівський у розмові з власником газети Романом Шлапаком, невідомо, але схоже, що останнього вони переконали.

Роман Шлапак теж є депутатом Львівської міської ради та власником торгової компанії «Інтермаркет», що володіє мережею універсамів у Львові.

Остап Дроздов – ведучий телепрограми «Прямим текстом» на ЛТБ. Працював заступником головного редактора «Аргумент-газети». Нещодавно кандидатуру Дроздова розглядали на посаду головного редактора газети «За вільну Україну», що належить почесному президентові футбольного клубу «Карпати» Петрові Димінському, однак олігарх в останній момент відмовився від ідеї відродження газети.

ІА "Вголос": НОВИНИ