Музиканти створили калейдоскоп музичних жанрів.

Обирайте те, що захоплює та насолоджуйтесь!

Новорічне шоу – Годный год 2.0. Івана Дорн спільно з лейблом Masterskaya представили новорічне шоу "Годный год 2.0«, участь в якому взяли чимало представників українського шоу-бізнесу:Constantine, The Hardkiss, O.Torvald, Dakh Daughters, »АГОНЬ", SunSay, mama13, Время и Стекло, Володимир Дантес, Alina Pash, YUKO, alyona alyona та гурт [O]. Також у випуску з'явилися діджей і блогер Антон Птушкін, блогер YanGo, акторка Ірина Горбачова, а також режисер і телеведучий Євген Синельников.

Сингл місяця- MGMT «In the Afternoon»

Американський дует MGMT презентували незвичну  пісню «In the Afternoon» у стилі психоделічного поптреку. Сингл вони доповнили яскравим та барвистим відеокліпом, який самостійно й зрежисерувати.

Наразі немає інформації щодо майбутнього альбому гурту.

Live-виступ місяця: Cigarettes After Sex – Performance on KEXP Музиканти дрім-поп гурту Cigarettes After Sex створили світ мрій та спогадів під час виступу на радіостанції KEXP.

Гурт виконав чотири композиції з альбому «Cry»- «Don't Let Me Go», «Kiss It Off Me», «Heavenly» та «Falling In Love».

Саундтрек місяця: Star Wars – The Rise of Skywalker Компанії Disney і Lucasfilm цього грудня презентували фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», саундтрек до якого створив композитор Джон Вільямс. Цікавим є той факт, що він писав музику до усіх 9 епізодів фільму. Композитор вважає, що успіх фільму напряму залежить від якості музичного супроводу.

Повернення місяця: The Who — WHO (альбом) Повернення королів 70-их!!! Проте у їх успіх мало, хто вірив, оскільки музиканти не випускали жодного синглу протягом 13 років.

The Who презентували справжній рок-н-рол у світі поп та реп музики.

Критики відмітили потужність та якість альбому дідусів музичного світу, наголосивши, що кожна пісня в альбомі - бездоганна.

Відео місяця : : Гурт [O] – Поясни Український гурт представив відеороботу на пісню «Поясни» з їхнього альбому «Суперінтроверт». Кліп був знятий на Кінбурнському півострові,де наразі мешкають багато зникаючих видів рослин і тварин. Гурт [O] вдало поєднує фольк з електронною музикою.

«Якщо ви готові наважитися пірнути в глибини уяви, ваш таємничий провідник в образі від DZHUS та Patoka Studio вже готовий показати вам незвіданий світ, який знаходиться прямо у нас під носом»,- пояснили ідею кліпу музиканти.

Найвідвертіша прем'єра місяця: KAZKA – Палала Абсолютні рекордсмени минулого року продовжують підкорювати музичний олімп.

Гурт  KAZKA презентував надзвичайно відвертий та наповнений символами кліп на пісню«Палала» з їх нового альбому NIRVANA.

Режисером кліпу став український кліпмейкер Алан Бадоєв.

Проте відеоробота не всім прийшлась душі: деякі шанувальники критикували вокалістку Олександру за відвертість, а режисера за плагіат-  на кліп Лани дель Рей «Blue Jeans».

Дует місяця: Тіна Кароль & Юлія Саніна

Діви поп та рок музики об'єдналися задля шедеврального дуету.

Тіна Кароль та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували саундтрек до фільму «Віддана» та кліп на нього.

Композиція зовсім не схожа на творчість жодної зі співачок.

Крім того, пісня наповнена темою сестринства та жіночої сили.

Електронний альбом місяця: Paji — Paji

Гармонійне поєднання електронної музики та класичних інструментів презентував світу музикант PAJI. Його новий альбом «Paji» – приголомшливий перфоманс зі скрипкою та віолончеллю.

Альбом місяця: Бумбокс – «Таємний Код: Рубікон» (Друга частина)

Андрій Хливнюк та його гурт представили другу частину свого альбому «Таємний Код: Рубікон» .

В цій платівці музиканти філігранно поєднали джаз та блюз виділивши це у форму спокійних та натхненних балад.

До платівки увійшло 5 нових композицій, а також акустична версія пісні «Твій номер» та іспанська версія хіта «Тримай мене» разом із The Gitas. Крім того, гурт презентувати новий атмосферний кліп на дві пісні -Твій номер« та »Плющ", який на даний момент уже зібрав майже пів мільйона переглядів на Youtube.

Як писав «Вголос»“Її музика – пастка”: реперка Alyona Alyona потрапила до престижного рейтингу від британського видання.

ІА "Вголос": НОВИНИ