[media=98478,98481,98484,98486,98489] 

Про це повідомляють активісти «Варти-1».

За словами активістів, чоловік 6 годин відмовлявся виходити з авто, але врешті-решт здався.

За фактом подіх на водія автомобіля Land Rover д.н.з ‪‎ВС2522ВТ було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.130 КУпАП та за ст. 122-2 КУпАП (не виконання вимоги про зупинку транспортного засобу працівником міліції). Вилучено посвідчення водія.

Активісти також пояснення водія.

«По суті відомих мені обставин та заданих мені запитань, можу пояснити наступне: 26.07.2015 р. близько 05:00 я керував автомобілем Land Rover д.н.з ВС2522ВТ в м.Миколаєві по вул.Львівське шосе, 1, де мене зупиняли працівники ДПС ДАІ, однак я розгубився, так як був в стані алкогольного сп'яніння, і не зупинився. Та проїхавши декілька вулиць, вирішив зупинитись, так як зрозумів свою провину. Прошу мене суворо не карати, більше обіцяю таке не повториться, на експертизу не їхав, так як розумію, що і так винен, автомобіль працівниками ДАІ поставлений за місцем мого проживання. Зобов'язуюсь не керувати до повного витверезення. Пояснення написано власноручно без фізичного тиску», - наголошено в повідомленні.

«Окрема подяка начальнику ВДАІ з обслуговування Миколаївського р-ну та м.Новий Розділ ГУМВСУ у Львівській обл. Майору міліції Марчишину Ярославу Володимировичу, старшому інспектору ВДАІ капітану міліції Данько Роману Володимировичу, інспектору ДПС ДАІ сержанту міліції Рудому Роману Романовичу, за добросовісне виконання своїх службових обов'язків», - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 26 липня у Миколаєві Львівської області районний депутат від «Батьківщини» спробував утекти від працівників ДАІ.

У Миколаївській райраді Шипов очолює комісію з питань молоді, спорту, культури і туризму.

ІА "Вголос": НОВИНИ