[media=111978,111981,111984,111986,111988,111992] 

Там відбулося нагородження переможців районного конкурсу художньої листівки на мотиви Різдвяних свят, що його ініціював заступник голови Львівської обласної організації Національної спілки журналістів Андрій Болкун.

Переможцями творчого змагання стали учні Буської гімназії Мар’яна Туркоцьо (І місце), Роксолана Митко (ІІ місце) та Соломія Жмур (ІІІ місце). Діти намалювали чудові різдвяні листівки, що випромінюють добро, радість та чарівність українських народних традицій. Ці міні-картини, безсумнівно, можуть конкурувати з творами старших художників та стати окрасою «дорослих» виставок.

Переможці конкурсу отримали грамоти Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України та солідні грошові премії. Солодкими подарунками було також відзначено творчі роботи й інших учасників конкурсу, серед яких вирізнялися листівки авторства Катерини Калиновської, Наталії Савчук, Єлизавети Рильської та Юстини Калиновської.

Окрім подарунків діткам, святий Миколай в особі Андрія Болкуна передав дарунок і самій Буській гімназії. Вчителі та учні отримали сучасний мультимедійний проектор, який дасть змогу на належному рівні проводити заняття, презентації та переглядати фільми.

Міні-концертом учні Буської гімназії привітали зі святом Миколая батьків та вчителів і пообіцяли бути найрозумнішими й найчемнішими дітьми у Львівській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ