Про це інформує прес-центр операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Інтенсивні бойові дії тривали на Світлодарському, Горлівському, Донецькому та Маріупольському напрямках. Російсько-окупаційні війська 55 разів порушували режим припинення вогню, з них 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику», – повідомляють у зведенні.

Менш напружена обстановка була на Луганщині, де інтенсивні бойові дії тривали переважно на Світлодарській дузі – в районах населених пунктів Троїцьке та Луганське.

На Горлівському напрямку, в районах населених пунктів Зайцеве, Шуми, Новгородське противник під прикриттям вогню з мінометів марно намагався витіснити з позицій підрозділи наших військ. При цьому, окупанти в порушення норм міжнародного права вчора, о п’ятій ранку 20 травня, відкрили щільний мінометний вогонь по житлових будинках селища Зайцеве.

Зазначається, що на Донецькому напрямку не спадає інтенсивність бойових дій в районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар’їнка.

Також на Маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Водяне та Широкине.

Під час бойових дій за минулу добу та сьогодні Об’єднані сили втрат не мають.

За даними розвідки, трьох окупантів поранено, інші втрати противника уточнюються. 

ІА "Вголос": НОВИНИ