«Справді, конкурс проходив не формально. Маленькі митці змагалися на повну силу і в грі на музичних інструментах, і в читанні віршів. А тому не обійшлося без щирих усмішок та гірких сліз. Що насправді подивувало членів журі і гостей конкурсу –  любов  юних учасників до української пісні. А переможниця співочого конкурсу – Наталка Бакай вразила усіх професійним виконанням пісні «Червона рута», – наголосив голова журі конкурсу, композитор Олександр Шевченко.

Завдяки підтримки конкурсу Львівською обласною організацією Громадського об’єднання “Жінки Батьківщини» блоку Юлії Тимошенко та аудіокомпанії «Ліда» усі без виключення конкурсанти отримали музичні подарунки. А переможниця пісенного конкурсу отримала ще й спеціальний приз – можливість записати свою пісню у професійній студії.

«Львівська обласна організація «ВО Батьківщина» спільно з «Жінками Батьківщини» Львівщини надають постійну допомогу соціально незахищеним верствам населення, а також дітям із фізичними вадами. Окрім цього ми підтримуємо обдарованих і талановитих дітей», – наголосила під час нагородження заступник голови ЛОО «ВО Батьківщина» Ірина Яворська, принагідно привітавши усіх з Днем матері.

ІА "Вголос": НОВИНИ