Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Київській області.

Як зазначено в повідомленні, близько 11:00 до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника про те, що на території заправки виявлено підозрілий пакет з вмістом, зовні схожим на вибухівку.

«За лічені хвилини на місце події прибули слідчо-оперативна група міськвідділу, вибухотехнічна лабораторія та швидка медична допомога. Відразу було проведено відповідні заходи. Щоб не наражати на небезпеку водіїв та їхніх пасажирів, працівники Державтоінспекції обмежили рух на цій ділянці дороги. Обстеживши знахідку, сапери виявили в пакеті механізм і пристрій, схожий на детонатор», – йдеться в повідомленні.

Вилучений речовий доказ фахівці знешкодили і направили на відповідні експертизи.

За цим фактом слідчий відділ Броварського МВ ГУМВС України в Київській області відкрив кримінальне провадження за статею «хуліганство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Зараз міліціонери столичного регіону проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи, причетної до цього злочину.

ІА "Вголос": НОВИНИ