Втікачів, які переховувалися від покарання, виявили поліцейські зі складу Об’єднаних сил під час перевірки документів.

Контроль на блокпостах здійснюється для недопущення вивезення з району проведення ООС до мирних регіонів держави зброї, припинення наркотрафіку, затримання злочинців, інформує пресслужба нацполіції.

Як зазначають правоохоронці, за 9 місяців 2019 року через спільні об’єкти пройшли понад 63 тисячі одиниць вантажного транспорту, більше 2,2 млн. легкових автомобілів, понад 4,3 млн. громадян.

«Для перевірки транспорту поліцейські використовують новітнє обладнання, яке дозволяє обстежити важкодоступні місця. Також виявляти заборонені речі допомагають кінологічні групи зі службовими собаками, натренованими на пошук зброї та наркотиків», – йдеться в повідомленні.

Задокументовано 67 фактів незаконного обігу зброї і боєприпасів, припинено 205 фактів незаконного перевезення наркотичних речовин.

Затримано 224 особи, які перебували у розшуку за скоєння злочинів. До кримінальної відповідальності притягуються 25 учасників незаконних збройних формувань.

Поліція встановила 16 громадян, які значилися безвісно зниклими. Виявлено 161 мобільний термінал та 58 транспортних засобів, які знаходились у розшуку.

ІА "Вголос": НОВИНИ