12 липня, приблизно о 13:30 до поліції надійшло повідомлення про зникнення дворічного жителя села Мариничі. У пошуках дитини взяли участь майже 200 правоохоронців, працівників лісового господарства та місцевих жителів.

Після отримання повідомлення про зникнення дитини на місце події негайно виїхало керівництво Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області для координації пошукових заходів, інформує пресслужба Нацполіції.

Також було орієнтовано на розшук дитини особовий склад Путильського, Кіцманського, Сторожинецького і Вижницького відділів поліції. Було залучено сектор ювенальної превенції, карний розшук, роту поліції особливого призначення, кінологів ГУНП, рятувальників, прикордонників, працівників лісового господарства та місцевих жителів.

«Упродовж шести годин пошукові групи метр за метром відпрацьовували вулиці села, здійснюючи подворовий обхід, перевіряли закинуті будівлі, прибудови, автомобілі, сади, береги річки та місцевий ліс. Також поліцейські здійснювали аерозйомку території за допомогою квадрокоптера», – йдеться в повідомленні.

Дитину вдалося знайти в лісі за декілька кілометрів від дому. Співробітники поліції передали хлопчика батькам. Сімейний лікар оглянув малюка. Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Як повідомлялося раніше, у Мелітополі поліція вночі розгорнула пошуки трьох малолітніх втікачів.

ІА "Вголос": НОВИНИ