У жителя Носівського району Чернігівської області поліція вилучила нарізний карабін на базі автомата Калашникова та півтисячі набоїв до бойової зброї.

Про це повідомляє у Facebook Головне управління Національної поліції Чернігівської області.

Як зазначається, чоловік зберігав зброю та боєприпаси у себе під матрацом. Дозволів на зброю у нього не було.

"В ході досудового розслідування кримінального провадження поліція провела санкціонований обшук в господарстві жителя одного з сіл Носівського району. В результаті правоохоронці виявили та вилучили під матрацом у господаря помешкання нарізний карабін на базі автомата Калашникова без номерних знаків, магазин та півтисячі набоїв різних калібрів до вогнепальної зброї армійських зразків", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зброю та боєприпаси, направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ