Ворог вирішив у черговий раз спробувати прорвати лінію оборони наших захисників на Донеччині. Але в результаті отримав «гостинну» зустріч від воїнів 503-го окремого батальйону морської піхоти.

Про це повідомляє командування морської піхоти

За словами морпіхів, прорив ворог спробував здійснити на одному з напрямків на Донеччині. Але невдачі чекали загарбників ще на початку «героїчного походу».

«Противник через брід пройшов річку й одразу почав втрачати техніку, підірвалось 4-5 одиниць бронетехніки, бо, звісно, на них там чекали. Далі  під час їхнього руху до найближчого селища  наші бійці знищили дві БМП-3 і один БТР-82А ворога», – йдеться у повідомленні.

Коли рашисти зайшли в селище, до них одразу вирушила десантно-штурмова група морпіхів й розпочала зачистку.

Ворог залишив ще одне БМП-3 та два БТРи. 

«Мабуть це нам», - подумали «борсуки» й затрофеїли багато ворожої техніки. Чи планували віддавати расєйські фашисти свою техніку? Ті, кого наші хлопці відправили до Жиріка посидіти у нього на колінках, вже не скажуть, а кому пощастило потрапити у полон, - особливо не заперечували", – кажуть наші бійці.

Під час операції вдалося взяти в полон шістьох окупантів та захопити шістнадцять БМП і п’ять БТР-82А.

Як писав “Вголос”, під час бойових дій на території Донецької області повністю знищено самохідну артилерійську батарею 136 окремої мотострілкової бригади (в/ч 63354, м. Буйнакськ, Республіка Дагестан).Всі артилерійські підрозділи вилучено, частина особового складу загинула. Інша частина важко поранена, через що бригада стала небоєздатною.

ІА "Вголос": НОВИНИ