Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Донецькій області.

«Під час слідства встановлено, що житель Слов'янська вчиняв статеві злочини щодо дітей впродовж 13 років. Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, та слідчого управління Нацполіції в Донецькій області, обласної прокуратури встановили 14 потерпілих, серед яких малолітні діти. Загалом на совісті зловмисника – 37 різних злочинів», – йдеться в ньому.

Повідомляється, що оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства щодо неповнолітніх, скоєних у період 2001-2014 років. З них три факти – скоєні щодо малолітніх дітей (до 14 років).

«В своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував та ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їхнім безпорадним станом. Жертвами підозрюваного ставали підлітки переважно з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним», – повідомили в поліції.

Крім того, ґвалтівник примушував дітей брати участь у зйомках відеоматеріалів порнографічного характеру. Вказану продукцію розповсюджував в інтернеті через створену ним «закодовану» мережу обміну файлів.

Загалом чоловік підозрюється у вчиненні 37 злочинів за 6 кримінальними провадженнями.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ