[media=108353,108354,108355,108356,108358] 

Як повідомляє прес-служба Добропільського відділення Красноармійського відділу ГУ НП у Донецькій області, за свідченнями очевидців, молоді люди влаштували перегони своїми автомобілями. У результаті один з водіїв врізався в стовп, інший учасник аварії налетів на нього ззаду. Обох «гонщиків» госпіталізовано, винуватцю пригоди загрожує до 3 років ув’язнення.

У Добропільське відділення Красноармійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Добропілля на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ-2110 і «Daewoo Lanos». На місце події терміново виїхали співробітники поліції і швидка медична допомога.

У результаті перевірки встановлено, що 8 листопада близько 14:00 на проспекті Перемоги біля міської лікарні сталась аварія, учасниками якої стали два місцеві жителі, 26 і 28 років. Молоді люди пересувалися своїми автомобілями з перевищенням швидкості, в результаті один з «гонщиків» не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Другий учасник ДТП не встиг зреагувати, щоб запобігти зіткненню, оскільки машини водіїв пересувалися з дуже маленькою дистанцією одна від одної.

Водіїв негайно доправили в лікарню для надання першої медичної допомоги, інших постраждалих на місці події не було.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від штрафу до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

ІА "Вголос": НОВИНИ