На території фестивалю можна буде взяти участь у турнірі зі стрітболу, тейбл-боулдерінгу та мікрофутболу.

Усі майданчики будуть у вільному доступі та працюватимуть три фестивальні дні.

«Цього року ми готові потішити відвідувачів фестивалю не тільки якісною музикою улюблених гуртів, а також забезпечимо їх комфортним наметовим містечком та запропонуємо безліч спортивних розваг. На ігрових майданчиках усі охочі зможуть спробувати свої сили в доволі новому виді спорту, який називається тейбл-боулдерінг. Також можна буде навчитися грати в мікрофутбол та стати переможцем у стрітболі», – прокоментували організатори фестивалю.  

Нагадаємо, що, крім цього, на відвідувачів «Файного Міста» чекає фестивальний салон краси, де можна зробити біотату, пірсінг чи пофарбувати волосся. Також буде велопрокат та handmade-зона. 

Як писав «Вголос», 3-5 липня у Тернополі відбудеться Третій міжнародний фестиваль «Файне Місто».

На головній сцені фестивалю своє 10-річчя відсвяткують хлопці з гурту «Бумбокс», а білоруси «Brutto» везуть нову революційну програму «Партизан-Рок». Також на фестивальних сценах виступлять такі відомі гурти, як «Елізіум», «The Hardkiss», «O.Torvald», «Табула Раса», «Фіолет», «Тінь сонця», «Тостер», «РолліксС», «Jinjer», «Один в каное», «Vivienne mort» та інші.

Крім українських виконавців будуть представлені гурти з Австралії, Франції, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії, Росії та Білорусі.

Вперше серед багатьох українських фестивалів на «Файне Місто» завітають офіційні триб’ют-групи, які отримали ексклюзивне право виконувати кавери легенд світового року таких, як АC/DС, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden, Sum 41.

ІА "Вголос": НОВИНИ