Про це повідомляє «Сегодня».

Дві сестрички-близнючки прибігли додому в сльозах та розповіли матері, що сусід силоміць забрав їх з власного подвір’я, повів на кладовище і в безлюдному місці почав чіплятися до них.

Мати повідомила в поліцію і 57-річного збоченця одразу ж затримали. Після розголосу історії в селі, ще троє дівчат 7, 8 і 9 років наважилися розказати про непристойні залицяння чоловіка.

Керівник Дергачівської місцевої прокуратури Володимир Пісоцький каже, що педофіл чіплявся до дітей просто вдома, коли приходив в гості до їхніх батьків.

Про домагання затриманого заговорили дорослі жінки, які постраждали за свого дитинства, але багато років боялися про це розповісти.

Депутат Солоницівської селищної ради Ніна Мішина розповідає, що злочинець не мав постійної зайнятості, часто був п’яний та виносив із дому цінні речі. Стосунки з сім’єю у нього напружені, онука взагалі відмовляється приїжджати до діда.

Справу педофіла, в якій фігурують п'ятеро постраждалих дітей, вже передали до Дергачівського райсуду. Дорослі жінки писати заяви до правоохоронних органів відмовились.

Максимальний термін, який загрожує збоченцю – 8 р. ув’язнення.

ІА "Вголос": НОВИНИ