Про це повідомила прес-служба МВС.

Хто саме з нардепів постраждав у бійці, міліція не уточнює.

За фактом побиття 35-річного чоловіка слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

«Подія сталася 15 березня близько 2-00 години у місті Чугуєві. До чергової частини районної міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу торгівельного центру двоє чоловіків вчинили сварку із громадянином.

Оперативно прибувши за вказаною адресою працівники міліції встановили, що двоє місцевих жителів 24 та 25 років із хуліганських спонукань спровокували конфлікт із 35-річним депутатом Верховної Ради та нанесли йому тілесні ушкодження. Потерпілому призначено судово-медичну експертизу для встановлення ступеню тяжкості нанесених травм», - йдеться в повідомленні міліції.

Стан його здоров’я задовільний, життю чоловіка нічого не загрожує.

На теперішній час слідством з’ясовано, що один із затриманих є помічником народного депутата іншої політичної сили.

Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, дії зловмисників кваліфіковані за ч.2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Речові докази зібрано. На теперішній час працівники міліції проводять необхідні заходи по встановленню додаткових свідків та очевидців даної події.

Вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу.

ІА "Вголос": НОВИНИ