У зв’язку з погіршенням погодних умов рятувальники Київської області залучаються до проведення аварійних робіт з буксируванню автомобілів на автошляхах Київщини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

Так, до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 5-му кілометрі автодороги Згурівка-Середівка стався корок, у якому застрягли десять легкових автомобілів і два рейсові автобуси. Після проведення аварійно-рятувальних робіт рух на цій ділянці дороги було повністю відновлені, всі автомобілі відбуксовані.

Крім того, до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині між селами В. Кут і В. Березянка в сніговому заметі застрягли вісім автомобілів. На місце події виїхала чергова варта 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тараща. По прибуттю до місця події було встановлено, що транспортні засоби потрапили в снігову пастку.

26 грудня о 03.58 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про те, що у селі Гребені у зв'язку з погодними умовами застрягла карета "швидкої медичної допомоги". Рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів дісталися до місця події та допомогли автомобілю вибратися зі снігової пастки.

Вже о 07.35 до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 10-му кілометрі автодороги Згурівка-Майське у зв’язку з погодними умовами в сніговому переметі застряг шкільний автобус із учнями в кількості 30 осіб. На місце події спрямували чергову варту 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка. Автобус із учнями витягнули з перемету, після чого автобус попрямував до школи.

ІА "Вголос": НОВИНИ