Київською місцевою прокуратурою № 1 спільно з Голосіївським УП ГУНП в м. Києві на території Обухівського району Київської області викрито нарколабораторію з виготовлення наркотичних засобів.

У ході досудового розслідування встановлено, що група осіб займалась виготовленням наркотичних речовин у складському приміщенні, розташованому в одному з селищ на Київщині, з метою подальшого їх збуту серед населення, інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

За результатами проведених обшуків вилучено обладнання для виготовлення наркотичних речовин в лабораторних умовах, хімікати, а також розфасовані у пакети порошкоподібні речовини білого кольору, які направлені на експертизу.

Наразі трьом особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

За результатами проведених судових експертиз буде вирішено питання щодо остаточної кваліфікації дій осіб, причетних до вчинення злочину.

Як раніше повідомлялося, у Львові 8 лютого посеред дня наркомани “під кайфом” познущалися з патрульного поліцейського, який зупинив їхній автомобіль на дорозі.

ІА "Вголос": НОВИНИ