Про це повідомили в облвідділі комунікації поліції.

«29-річний мешканець м. Кривій Ріг приїхав у м. Кремінна у гості до своїх товаришів. А коли закінчились гроші, щоб продовжувати святкувати зустріч, запропонував скоїти злочин», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, зловмисники придбали рукавички та, приїхавши на вулицю, де мешкає самотній дідусь, пошкодили віконну раму викруткою і влізли в хату.

Власник будинку вибіг на вулицю, проте нападники наздогнали його і, вдаривши по голові, затягли назад до приміщення. Молодики вимагали у дідуся гроші, погрожуючи його вбити. Переляканий чоловік віддав зловмисникам 14 тисяч гривень, які зберігав на «чорний день», також злодії прихопили мобільний телефон і, зв'язавши старенького простирадлом, втекли на «ВАЗ-21013».

Правоохоронці затримали розбійників, яким від 22-х до 36-ти років, на центральному ринку Кремінної та вилучили в них вкрадені гроші. Телефон, за їхніми словами, вони викинули у річку.

Наразі злочинці зізналися у скоєному, відкрито кримінальне провадження за розбій, триває досудове слідство. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу, їм «світить» до 15 років позбавлення волі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ