На Львівщині цьогоріч додатково спорудять 8 спортивних майданчиків.

Депутати Львівської обласної ради внесли зміни до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. 

Відповідно до рішення буде скеровано кошти на співфінансування для облаштування додаткових спортивних мультифункціональних майданчиків для 8 територіальних громад, 1 громада – отримає фінансування в результаті перерозподілу коштів у межах програми. 

За словами начальника управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’яка, нові спортивні майданчики облаштують у Великому Колодному Жовтанецької територіальної громади, Дрогобичі, Підгірцях Стрийської ТГ, Завидовичах Великолюбінської ТГ Новояворівську, Борині, Мшані Городоцької ТГ, Старій Солі Старосамбірської ТГ.

«Під час відбору об’єктів ми брали до уваги готовність основи і от із запропонованих для дофінансування  майданчиків станом на зараз шість  практично вже є завершеними. Тому у нас не буде жодного об’єкта, реалізація якого зайде в зимовий період», - повідомив Роман Хім’як.

Нагадаємо, попередньо у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини було заплановано облаштування 13 спортивних майданчиків та 3 стадіони.

ІА "Вголос": НОВИНИ