При Львівській обласній раді пропонують створити Раду ветеранів та учасників бойових дій як консультативно-дорадчий орган.

З відповідною ініціативою на комісію з питань культури, інформаційної політики та промоції обласної ради звернувся директор Будинку воїна, в.о. голови Ради ветеранів Львівщини Олег Височанський. Про це повідомили у прес-службі облради.
 
За його словами, основна мета запропонованої ініціативи – налагодження конструктивної взаємодії між представницькою та виконавчою владою області з місцевими громадськими організаціями учасників АТО/ООС щодо вирішення проблемних питань та надання допомоги військовослужбовцям, демобілізованим, пораненим, інвалідам війни та постраждали внаслідок бойових дій, родинам, їх соціального захисту, щодо реалізації різноманітних проєктів, виховання молоді та залучення юного покоління до участі у патріотичних заходах. 
 
«Вважаю, що допомога та підтримка ветеранських громадських організацій Львівщини є дуже важливою. Вони мають чимало ініціатив, організовують та проводять різноманітні заходи, беруть активну участь у громадському житті області. Тому профільна комісія підтримала ідею створення такої Ради ветеранів для налагодження співпраці, комунікації, напрацювання спільних проєктів та рішень, які може розглядати та ухвалювати депутатський корпус», - зазначив голова комісії Святослав Шеремета. 
 
Відтак буде напрацьоване положення про створення такої Ради ветеранів та учасників бойових дій та винесене відповідне рішення на обговорення та розгляд депутатського корпусу.

ІА "Вголос": НОВИНИ