У понеділок, 11 жовтня, в місті Новояворівськ, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Так, рятувальники евакуювали з приміщення чотирьох осіб.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України у Львівській області.

Відомо, що пожежа сталась на вулиці Січових Стрільців, 5 у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Так, на місце пригоди одразу прибули рятувальники. 

На момент їхнього прибуття квартира була повністю охоплена вогнем.

«Із задимленого помешкання надзвичайники вивели на свіже повітря власника, 1941 року народження. Також із 4-го  поверху  за допомогою автодрабини рятувальники  спустили матір та дитину, а з 5-го поверху по сходовій клітині за допомогою рятувального пристрою  вивели  на свіже повітря  чоловіка», - йдеться у повідомленні.

Всіх осіб, яких евакуювали рятувальники, передали медикам.

В результаті пожежі, власник помешкання отримав термічні опіки обличчя. Ще двоє дітей, 2014 та 2020 років народження, були госпіталізовані у медичний заклад зі симптомами отруєння продуктами горіння.

Пожежу вдалось ліквідувати о 14:39.

Вогнем було знищено речі домашнього вжитку на площі  42 кв.м.

Пізніше з'ясувалось, що причиною пожежв стало те, що психічнохворий чоловік підірвав газовий балон.

“Пожежу влаштував мешканець будинку. У чоловіка проблеми з психікою і раніше він перебував на лікуванні. Як виявилось, неадекватна особа підірвала газовий балон, який знаходився у його квартирі”, – пишуть Львівські новини.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ