Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

ДТП трапилася сьогодні, 28 березня, близько 7-ї години у селі Дуб’є, що у Бродівському районі, на автодорозі «Київ-Чоп».

За попереднім даними, водій автомобіля «Fiat Doblo» їхав у напрямку Львова. Він виїхав на смугу зустрічного руху та влетів у споруду зупинки громадського транспорту. 

«За попередньою інформацією, у результаті ДТП загинули п’ятеро пасажирів автомобіля «Fiat», усі вони мешканці Бродівського району. Водій та ще один пасажир цього авто – отримали тілесні ушкодження. Потерпілих госпіталізували до реанімаційного відділення Бродівської районної лікарні», – йдеться у повідомленні. 

На місці трагедії прибула слідчо-оперативна група та співробітники Державтоінспекції. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини події. 

Як повідомляє «РБК-Україна» із посиланням на керівника прес-служби управління ДАІ у Львівській області Галина Лемішко.

За її словами, 27-річного водія, який виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з бетонною конструкцією зупинки громадського транспорту може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі.

Як розповіли в ДАІ, всього в автомобілі перебували семеро чоловіків. П'ятеро людей у віці від 19 до 35 років загинули. 27-річний водій та 16-річний пасажир з численними травмами були доставлені в реанімаційне відділення Бродівської районної лікарні. Лікарі діагностували у водія тупу травму хребта, а у пасажира – закриту черепно-мозкову травму і перелом стегна.

Як писав «Вголос», на Львівщині фура зіткнулася зі «швидкою», є жертви.

ІА "Вголос": НОВИНИ