У соцмережах показали як у містечку Жвирка, що на Сокальщині, ремонтна бригада латає дороги невідомою сумішшю. Автор відео у Фейсбук Ярослав Михальчук підписав його лаконічно - «ремонт дороги Жвирка». На ньому видно, що ями на дорозі закидали схожою на суміш асфальту, болота і каміння. З відео можна зробити припущення, що суміш втрамбовують лопатами.

Невідомо, від якої організації робітники, але їх обслуговує вантажівка з номерним знаком 9484 ЛВТ, яка очевидно і привезла згадану суміш для латання дороги.

Із системи електронних закупівель можна дізнатися, що влітку минулого року тендер на «Капітальний ремонт дороги по вулиці Шевченка в смт. Жвирка Сокальського району Львівської області» за 3 млн. 698 тис грн виграла компанія ПП «Рома» (Гель О.І.). Щоправда, термін поставки послуги був до 10 жовтня 2020 року. Стартова сума тендеру, замовником якого була Сокальська районна рада, становила 5 млн. 229 тис. грн.

Нагадаємо, що Президент та уряд України торік оголосили реалізацію проєкту «Велике будівництво» — масштабна розбудова якісної інфраструктури України. Серед важливих складових проєкту Будівництво та реконструкція об’єктів засноване на принципах енергоефективності та високої якості, інклюзивності та націленості на кожного українця як клієнта.

ІА "Вголос": НОВИНИ