Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. За вказаною адресою правоохоронці виявили два жіночі тіла без ознак життя, а також чоловіка з колото-різаною раною в ділянці шиї та дитину – хлопчика з різаною раною спини. Обох поранених госпіталізували в місцеву лікарню.

Як встановили правоохоронці, загиблі та поранені – родичі, проживали разом. Загиблі – 76-річна жінка та її 22-річна онука. Постраждалі – чоловік молодшої сестри загиблої жінки та їхній п’ятирічний син. До скоєння злочину причетний 55-річний син старшої загиблої жінки, який проживав у тому ж будинку.

«Слідство встановило, що зловмисник завдав кілька ударів ножем своїй матері та доньці, внаслідок чого вони померли. Чоловік молодшої загиблої жінки (зять зловмисника) намагався разом зі своїм сином (онуком зловмисника) втекти з будинку через вікно, проте зловмисник устиг завдати їм услід кілька ударів ножем. Окрім того, у будинку проживала ще одна донька зловмисника – їй удалося втекти з будинку неушкодженою», – повідомив заступник начальника Жовківського відділення поліції, майор поліції Назар Дейнека.

Зловмисник з місця події втік, проте невдовзі, в порядку ст. 208 КПК України, його затримали працівники поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, проводять досудове розслідування.

ІА "Вголос": НОВИНИ