Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Зокрема, 1 червня до Міжнародного дня дітей у Львівському державному цирку на 12.00 та 16.00 години заплановано проведення одразу двох гала-вистав «Львівський цирк – країна щастя», які передбачатимуть виступи юних циркових артистів з України та з-за кордону для дітей учасників АТО – жителів Львівщини.

Організатором гала-вистави «Львівський цирк – країна щастя», яка є офіційним стартом ІІ етапу масштабного соціального проекту «Мій тато захищає Україну!», є громадська організація «Яскрава країна».

В програмі вистави – демонстрація юних циркових артистів із східних та південних областей України, а також із Польщі та Угорщини. Серед глядачів цього яскравого циркового шоу – понад три тисячі дітей учасників АТО з різних районів Львівської області. Серед них: діти військовослужбовців Збройних Сил України (від Львівщини), працівників міліції, прикордонної служби, Західного територіального управління Національної гвардії України, підрозділів Головного управління Державної служби з питань надзвичайних ситуацій у Львівській області, а також діти представників добровольчих батальйонів та мобілізованих.

Програма заходу є надзвичайно насиченою та цікавою. Зокрема, на арені одного з найбільших в Україні державних цирків зійдуться повітряні гімнасти, еквілібристи, клоуни, жонглери, моноциклісти та багато іншого. Яскраве дійство обіцяє стати незабутнім позитивним спогадом кожної дитини про їхню участь у цьому проекті!

До висвітлення заходу запрошуємо журналістів! Для цього пропонуємо попередньо акредитуватися за номером телефону: 097 232 90 68 та повідомити про необхідну кількість квитків та годину своєї участі у цьому заході (12.00 чи 16.00), який відбудеться 1 червня 2015 року у Львівському державному цирку.    

ІА "Вголос": НОВИНИ