У середу, 16 червня, орієнтовно о 22 годині загинув водій мотоцикла «Suzuki». Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА на сторінці в соціальних мережах.

Трагедія сталася в селі Комарники, що у Самбірському районі. Вночі чоловік на швидкості в’їхав у коня. На жаль, від отриманих травм мотоцикліст 1995 року народження помер ще до приїзду медиків.

Інша смертельна ДТП сталася 17 червня о 1 годині 30 хвилин. Біля села П’ятничани, що у Стрийському районі, мотоцикліст не розминувся з трактором.

У Департаменті з питань цивільного захисту додали, що загиблий – 1968 року народження. Чоловік в’їхав у задню частину трактора на автодорозі Київ-Чоп. Наразі правоохоронці встановлюють причину аварії.

У Нацполіції Львівської області додали, що за минулу добу в регіоні сталася 71 аварія. Унаслідок дорожньо-транспортних пригод загинуло двоє осіб, ще троє людей отримали травми.

Патрульні склали на порушників 66 адміністративних протоколів. Санкція статті передбачає позбавлення на керування транспортним засобом на термін до одного року або ж накладення штрафу – 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, на вулиці Хмельницького у Львові автівка знесла стовп. З бічної вулиці виїжджав автомобіль, а інше авто - "Ауді", намагаючись уникнути зіткнення, в'їхало в опору, що дуже близько біля будинку.

ІА "Вголос": НОВИНИ