Про це сьогодні, 9 лютого, під час брифінгу повідомив т. в. о військового комісара Львівського обласного комісаріату, підполковник Олександр Тіщенко, інформує кореспондент «Вголосу».

За його словами, до таких заходів військовий комісар області змушений був удатися через велику кількість ухильників від мобілізації.

«На Львівщині перебуває понад 2 тисячі мешканців, які ухиляються від мобілізації. Це дуже велика кількість громадян. Через це ми змушені розшукувати ухильників від мобілізації в такий спосіб», – пояснив Олександр Тіщенко.

Він також сказав, що, ймовірно, вже завтра, 10 лютого, працівники військкоматів знову-таки візьмуться до спільної роботи з ДАІ на в’їздах до міста.

«Якщо сьогодні спільно з працівниками ДАІ ми допрацюємо алгоритм спільних дій, то вже завтра, у вівторок, наші фахівці візьмуться до виконання своїх обов’язків», – наголосив підполковник.

Т. в. о. військового комісара запевнив, що повістки вручатимуть лише водіям, які ухиляються від мобілізації. Всі інші пасажири за наявності в них документів можуть отримати запрошення до військкоматів за місцем прописки.

«Уточнюю, ми вручаємо повістки лише ухильникам від мобілізації. Запрошення до військкоматів для уточнення облікових даних можемо видавати тим пасажирам, які мають при собі документи і підпадають під вікову категорію тих, кого може бути мобілізовано», підкреслив Олександр Тіщенко.

Як писав «Вголос», сьогодні через ажіотаж навколо вручення повісток водіям на під’їздах до Львова представники військкоматів тимчасово призупинили цю роботу.

ІА "Вголос": НОВИНИ