Рішення було ухвалено на засіданні комісії 15 серпня 2017 року під час розгляду свободівського проекту рішення «Про завершення та ліквідацію об'єктів незавершеного будівництва у Львівській області у 2017-2018 роках», повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Фракція ВО «Свобода» уже третій раз реєструє проект рішення щодо розв'язання проблеми незавершеного будівництва, оскільки питання розглядали двічі на пленарних засідання сесій обласної ради, проте його не підтримала провладна більшість. І цього разу присутні на профільній комісії депутати погоджувалися із необхідністю вирішення проблеми довгобудів, але не підтримали створення міжвідомчої робочої групи щодо завершення чи ліквідації об'єктів незавершеного будівництва. Це щонайменше дивно, оскільки маємо в області об'єкти, на які було спрямовано величезні кошти, але які простоюють більше 20 років, і за них ніхто не береться. З іншого боку, бачимо, що є об'єкти, які зводять за кілька років лише з однією метою – освоєння бюджетних коштів підрядними фірмочками олігархів», – зазначив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич.

Нагадаємо, 20 червня 2017 року депутат Львівської облради свободівка Ольга Шайдулліна подала до ради проект рішення, в якому запропонувала навести лад із об'єктами незавершеного будівництва на Львівщині. Зокрема, вона пропонувала при розробці програми капітального будівництва об'єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення зосередити увагу на незавершеному будівництві високої будівельної готовності та на перехідних об'єктах із попереднього року.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ