Учорашній поєдинок Ліги чемпіонів «Манчестер Юнайтед» — «Ювентус» розпочався на дві хвилини пізніше. Автобуси з гравцями «МЮ» й «Ювентуса» застрягли в корці дорогою на стадіон «Олд Траффорд».

Головний тренер англійської команди Жозе Моурінью покинув автобус команди і вирішив піти на стадіон пішки. Варто зазначити, що перед попереднім матчем ЛЧ із «Валенсією» автобус з гравцями «Манчестер Юнайтед» також потрапив у корок, через що команда запізнилася на старт зустрічі. Гра розпочалася з п'ятихвилинною затримкою, і за неорганізованість «МЮ» оштрафували на 15 тисяч євро.

Як повідомляє сайт «Трибуна», корки навколо стадіону "Олд Траффорд" — давня проблема в Манчестері в дні поєдинків. «МЮ» любить зупинятися в Lowry Hotel (приблизно за 4 км від «Олд Траффорд»), але іноді намертво застрягає в дорозі.

Після матчу з «Валенсією» Моурінью звинуватив у всьому поліцію, яка не надала додаткові кортежі, але правоохоронці одразу відповіли, що до них ніхто не звертався. Перед «Ювентусом» ганьбитися не хотілося, тому «МЮ» порушив традицію та зупинився в іншому готелі — Hilton Garden Inn. Він розташований менш ніж за кілометр від стадіону, пішки йти від сили дев'ять хвилин (оцінка карт Google). Автобус «МЮ» виїхав зі запасом, але знову застряг. Гравці чекали, поки автобус подолає корок, а Моурінью не витримав і дійшов пішки.

«Ми змінили готель. Він буквально за рогом. Гравці сиділи в автобусі 45 хвилин. Я накинув каптур і пішов прямо серед вболівальників, але ніхто мене не впізнав. У мене дорога зайняла дві хвилини, у той час, як команда 45 хвилин сиділа в автобусі. В «Ювентуса» проб та ж проблема. Я розповів делегату УЄФА про цю ситуацію, тому що ми не хочемо, щоб нас знову покарали», проб сказав Жозе Моурінью. Чи оштрафують "МЮ" цього разу, невідомо.

ІА "Вголос": НОВИНИ