Поліція Одещини виявила теплиці, в яких вирощували понад 4 тони конопель.

Про це повідомляє ТСН.

Поліцейські знайшли теплиці з незаконним вирщуванням коноплі під час оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак».

В результаті, було виявлено і вилучено вилучено велику кількість кущів конопель загальною вагою 4 тонни 200 кг, мішки з підготовленою для подальшого фасування висушеною речовиною, висаджені у горщики саджанці конопель та обладнання для догляду за рослинами.

Організаторів незаконного вирощування було доставлено до відділку поліції. Вони затримані в порядку статті 208 КПК України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відкрито кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу: ч.2 ст.310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель), ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.2 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Як повідомляє «Вголос», на Одещині піділток постраждав від осколкових поранень.

ІА "Вголос": НОВИНИ