Про це повідомили у Національній поліції України.

До чергової частини Березівського відділення Комінтернівського відділу поліції надійшло повідомлення жінки про те, що вона виявила труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Виїздом поліцейських на місце події виявлено труп 32-річногожителя м. Березівка з двома рубленими ранами голови та непритомного 35-річного господаря будинку з трьома рубленими ранами голови. Його було терміново направлено до реанімаційного відділення районної лікарні, де він через годину від отриманих поранень помер.

У розкритті цього злочину були задіяні всі сили Березівського відділення поліції, дії правоохоронців дозволили встановити коло ймовірних свідків події та ймовірного зловмисника. І вже за декілька годин працівники поліції затримали 63-річного односельчанина потерпілих, від якого отримали правдиві свідчення. Зловмисник повідомив, що під час спільного вживання алкогольних напоїв з сусідом та його знайомим, між ним та чоловіками, виникла сварка, внаслідок якої він підняв з полу сокиру та наніс чоловікам вказані тілесні ушкодження.

Зловмисника доставлено до відділення поліції. Зараз вирішується питання про його взяття під варту. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України (умисне убивство). В разі доведення вини, правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

ІА "Вголос": НОВИНИ