Про це пише ТСН.

Бійці розповідають, що крупнокаліберної зброї ворог не використовував уже давно, а от гранатометні та кулеметні "привіти" надсилає регулярно.

"Вночі було красиво чути все, і сьогодні ранком працював СПГ", - розповів оборонець селища Василь Галас.

В одному батальйоні, але в різних ротах в Опитному служать батько із сином із Закарпаття. Для старшого це вже друге перебування в АТО – вперше він був мобілізований у 2014 році. Потім вирішив повернутися, коли до війська забрали його дитину. Нової мобілізації не чекав – пішов на службу за контрактом. Якраз сусідню позицію з тією, де перебували журналісти, бойовики накрили раптовим вогнем серед білого дня.

"До нас із ДШК прилетіло, наші дають відповідь із кулемета. Постійно серед дня, вони запитують перемир'я, ми не стріляємо по них, а вони стріляють", - розповів боєць із позивним "Шмєль".

Однак навіть постійні обстріли не заважають нашим хлопцям готуватись до свят. Українські солдати не сумніваються, що на свята бойовики не забудуть їх "привітати", але вони готові зустрічати ворога зі зброєю в руках, щоб вся країна на свята могла спокійно підняти келих шампанського.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ