«Український кіберальянс» отримав доступ до листування та документів так званих депутатів народної ради ДНР і передав частину даних волонтерам міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Активісти «Українського кіберальянсу» опублікували аудіозаписи розмов, електронне листування та документи одного з «депутатів» «народної ради ДНР», котра займає свою посаду з 4 листопада 2014 року.

Йдеться про Наталію Пшеничну.

«Окремо ви можете прочитати звіт про відрядження Наталії Пшеничної відряджень в органи законодавчої влади РФ за жовтень-грудень 2017 року», — йдеться в повідомленні.

Також активістів зацікавили аудіозаписи розмов Пшеничної. До речі, з родичами вона дуже часто розмовляє суржиком, негативно висловлюється про внутрішні процеси в «республіці», висміює і дуже неоднозначно реагує на смерть лідерів бойовиків.

Крім цього, вона розкриває «секрети» про застосування РСЗВ «Град» із житлових забудов, коли мирне населення в Донецьку виступає практично живим щитом для російської армії. Напередодні виборів Наталія Пшенична займалася організаційними заходами і піаром ватажка терористичної організації «Донецька народна республіка» Дениса Пушиліна.

https://soundcloud.com/inform-napalm/sets/audiozapisi-razgovorov-deputata-ns-dnr-natali-pshenichnoy

Також активісти з'ясували, що левову частку часу Пшеничної займає пошук порно.

Водночас, український активіст Шон Таунсенд опублікував у Facebook скріншоти, зроблені з комп'ютера Пшеничної (18+).

ІА "Вголос": НОВИНИ