Про це стало відомо сьогодні на першому засіданні комісії Львівської обласної ради, яка обиратиме керівника підприємства, повідомив кореспондент «Вголосу».

Сьогодні члени комісії лише допустили всіх претендентів до конкурсу та ознайомилися з їхніми короткими біографіями.

Зокрема, очолити «Львів-ТБ» прагне Віталій Новосад, 1978 р. н, повна вища освіта за спеціальністю «механіка», стаж роботи у сфері медіа та телекомунікації 3 роки і 3 місяці. Приватний підприємець, займається видавництвом газет та журналів, рекламою, а також маркетинговими дослідженнями.

Також претендує на цю посаду Тарас Пастернак, 1976 р. н., повна вища освіта за спеціальністю «облік і аудит». Стаж роботи 20 років і 2 місяці. На цей час не працює.

Юрій Маркевич, 1976 р. н., повна вища освіта за спеціальністю «англійська мова та література». Стаж роботи у галузі медіа та комунікації – 2 роки 9 місяців. На цей час не працює.

Ольга Цап, 1975 р. н., повна вища освіта за спеціальністю «журналістика». Стаж роботи 11 років 3 місяці, на цей час працює завідувачем навчально-практичного центру медійних технологій НУ «Львівська політехніка».

Тарас Каляндрук, 1973 р. н., повна вища освіта за спеціальністю «бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності», кандидат економічних наук, член Національної спілки журналістів України, стаж роботи 15 років і 3 місяці, працює на посаді заступника директора творчо-виробничого об’єднання програм військово-патріотичного мовлення Львівської регіональної філії НТКУ.

Комісія призначила наступне засідання на 12 травня об 11:00, де претенденти прокажуть свої презентації та дадуть відповіді на запитання.

Конкурсну комісію сформовано відповідно до наказу начальника управління майном спільної власності Львівської облради. Обраного претендента має затвердити також сесія ЛОР.

Як повідомляли, у лютому 2016 року Ярослав Антонійчук написав заяву про переведення на посаду першого заступника директора комунального підприємства облради «Телекомпанія «Львів-ТБ», а тимчасовим керівником підприємства призначили Юрія Візняка.

ІА "Вголос": НОВИНИ