Про це повідомив голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міськради Яромир Самагальський під час зустрічі з депутатами Львівської та Маріупольської міських рад, інформує lvivrada.gov.ua.

«На прохання військових було закуплено різноманітне обладнання, намети, каремати, генератори, дощовики тощо. Тобто це була адресна цільова допомога міста», – сказав депутат міськради.

За словами Яромира Самагальського, приблизно 380 тисяч гривень було ще виділено для перевезення прикордонників у східні області України, а також 200 тисяч гривень – для міського управління внутрішніх справ.

«Попри наші невеликі можливості, ми все-таки намагаємося щось зробити. І робимо це відповідно до запитів. Якщо нам силовики розповіли про потребу в радіостанціях, ми виділили кошти», – резюмував депутат.

Депутат також нагадав, що Львівська міськрада ухвалила програму допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям.

«Ми на муніципальному рівні допомагаємо учасникам АТО. Зокрема, звільняємо їх від квартирної плати, фінансуємо харчування дітей за їхніми заявками в школі, навчаємо плавати, оплачуємо проведення різноманітних гуртків, допомагаємо з улаштуванням у дошкільні навчальні заклади», – зазначив Самагальський.

ІА "Вголос": НОВИНИ