Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Якщо чесно, я цього чекала. Це їхня тактика. Чорноволу пришили зґвалтування, іншим – наркотики. Народ вірив. Аж цікаво стало, що мені влаштують? Поки я відстоювала Українські закони серед українців, мені моя україноцентрична позиція сходила з рук. Коли ж на ЗІКу (телеканал, – ред.) я дала відсіч Мураєву, а згодом Чєрвонєнку – почалося».

Лариса Ніцой написала, що на підмогу народному депутату, власнику каналу NewsOne Євгену Мураєву і політику Євгену Червоненку прийшли Добкін і Ко: «На «Ньюзвані» мене оббрехали, приписали мені чужий віршик про вбиту собачку, яка не вчить української мови, – і висміяли. Версію Ньюзвану з подачі Мураєва підхопили кілька російськомовних ЗМІ і висміяли за того ж чужого віршика повторно. Після цього на іншому ресурсі розмазали мою патріотичну книжку для діток «Незламні мураші» із вимогою до МОНу не давати дітям її читати. Вони вимагають заборонити книжку, присвячену НАШИМ БІЙЦЯМ !!! Але це були квіточки».

За словами письменниці, навіть над її родичами розпочалась розправа: «Сьогодні, коли я наступила на улюблений мозоль Червоненку, Мураєву, Добкіну і всім цим покручам, вони нарили стару Кіровоградську газету про липове «хабарництво», яку так ніхто й не спростував. І вже сьогодні в ЗМІ з'являється гарячий матеріальчик, мовляв, Лариса Ніцой прикидається святою, а сама – хабарниця, покриває брата – хабарника, а брат – член «Партії регіонів»…

Так от, гаспада Мураєво-Добкіни-Черванєнки-Рабіновічі. Ви – примітивні, жалюгідні брехуни. Крім брехні, у вас нічого немає. І Янукович – то ваш дружбан… Але знайте й ви, українці вже не ті. Я така не одна. Нас таких багато. Я піду – прийдуть вони. І вони будуть ще кращі. А я стоятиму осторонь і радітиму! Я повернуся до книжок і дітей, у садок між дерева і квіти.

Ви думаєте, це для мене трагедія?! Та я буду неймовірно щаслива звідти спостерігати, як українці, заховавши у скриню свою гіпертолерантність, будують кожен навколо себе український простір. Будують міцну Україну. Будують усі. Будують вперто. Будують непохитно», – заявила Ніцой.

 

Нагадаємо, раніше у інтерв'ю «Вголосу» Лариса Ніцой заявила, що теза Євгенія Мураєва та його колег-регіоналів про різну історію — це обмовка по Фрейду.

«Вони (!) не хочуть спільної історії і спільних героїв. А підтвердження цьому – бажання провести референдуми по областях. Ці люди, зрештою, є Україні чужими. Скоріш за все, це нащадки завезених у вимерлі українські села людей із сусідньої країни. Чужинці тут поселилися, народили оцих політиків, а тепер ці політики розповідають про іншу мову, історію і культуру. У нас все було спільне і єдине, доки Голодомор не виморив на Сході мільйони людей і туди не завезли інших – не українців», - вважає Лариса Ніцой.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ