[media=165558,165559,165560,165561] 

Про це повідомляє прес-служба управління оперативного командування «Захід»

У одному строю зібрались ветерани різних хвиль призиву, різного віку, які упродовж 2014-2016 років воювали на різних ділянках лінії розмежування в зоні АТО.

«Я вже не син, а скоріше онук України», - жартує боєць підрозділу реактивної артилерії з позивним «Петрович». «Мені 61 рік. Я був мобілізований під час 4-ї хвилі мобілізації, воював під Маріуполем, під Донецьком. Демобілізувався у кінці квітня. Вдома був 4 місяці, і знову на зборах. Підписав би контракт, але вік вже не дозволяє»  - говорить «Петрович».

А старший лейтенант Іван Курач вже підписав контракт: «В кожного з нас є бойовий досвід. Хтось був на Савур-Могилі, хтось під Луганськом, хтось у Талаківці, хтось у Мар’їнці. На кожній ділянці були інші умови, інша оперативна обстановка. Ми не тільки відновлюємо свої навички, але і ділимося своїм унікальним досвідом і це дуже важливо»

На навчаннях підрозділи доукомплектовані резервістами показують високі результати по виконанню нормативів з розгортання озброєння та техніки на позиціях та влучності у стрільбі.

Якщо доведеться знову іти в бій, ці хлопці не підведуть і виконають бойове завдання швидко та якісно. Ворог, який виступить проти них буде знищений.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ